Tulesta taiteeksi

TULESTA TAITEEKSI 1

Ensimmäinen kurssi sopii kaikille. Voit olla ihan ensikertalainen tai jo tuleen tutustunut. Aloitamme jokaisen kanssa taitotasoa huomioiden. Etenemme rauhassa ja jokainen saa toteuttaa tuliharjoittelua omaan tahtiinsa. Kurssi sisältää välineharjoittelua ilman tulta, turvallisuus koulutusta, sytytys ja sammutus harjoituksia ja lopuksi tulen pyöritystä tulivälineillä.

TULESTA TAITEEKSI 2

Toinen kurssiviikonloppu on suunnattu jo tulisirkusta tehneille. Tämä kurssi sopii myös loistavasti jatkumona ensimmäiseen viikonloppuun osallistuneille. Kurssin aikana harjoittelemme tulen pyöritystä yksin ja osana ryhmää. Harjoittelemme yksinkertaisia koreografioita ja lopuksi esiinnymme yhdessä sovitulle yleisölle/ videoimme esityksen.


"Tulesta taiteeksi-viikonloput oli kyllä kaunis matka omaan itseen. Ja samalla omaehtoisesti, sekä muiden tilaa kunnioittaen matka syvempään/avoimempaan yhteyteen muiden läsnäolijoiden kanssa. " 

"Tulesta taiteeksi oli lämmin ja monipuolinen taidematka. Pidin paljon teatteri harjoitteista, joista sai uusia ajatuksia kehon käyttöön ja fyysiseen esiintymiseen. Kurssilla sai olla omana itsenänsä ja tehdä harjoitukset omalla tavallaan. Opastus tulivälineiden käyttöön ja turvallisuuteen oli ammattimaista ja hyvin opastettua. Kurssin jälkeen jäi entistä suurempi palo tuli taiteeseen. Suosittelen että lähdet matkaan avoimin mielin ja heittäydyt tekemiseen mukaan!"