Klovnikoulu

Klovnikoulu järjestetään Sastamalassa Sävin kylässä. Sävin vanhat kyläkoulut sekä ympäröivä luonto luovat uudenlaiset ja mielenkiintoiset puitteet klovnerialle. Koulun aikana etsitään omaa klovnia. 

Leikitään, improvisoidaan ja pidetään hauskaa pöljässä seurassa. Harjoitteet sisältävät fyysistä teatteria, tanssi-innostamista ja esiintymistä. Mitään ennakkotaitoja et tarvitse mutta Klovnikoulu sopii myös klovneriaa tehneille. 

Mukaan avoin mieli ja leikkisä keho. Liikumme salissa, pellossa, metsässä ja ojissa. Jokainen etenee omaa tahtiinsa tai on etenemättä. Tää koulu ei arvostele tai vertaa. Tää on sun oma koulu jonka reksi oot sää!Kanssakulkijana: Kaisa Kortesoja, sirkustaiteilija, klovni, tirehtööri Kortesoja on toiminut pitkään sirkuksen ammattilaisena Pirkanmaalla. Hän on alunperin erikoistunut sosiaaliseen sirkukseen ja onkin toiminut sen ohjaajana, kouluttajana ja kehittäjänä yhtä pitkään kuin sosiaalinen sirkus on ollut Suomessa. Hänen erityisosaaminen on ihmisten kohtaamisessa ja taiteen soveltamisessa jokaiselle mahdolliseksi ja saavutettavaksi.