Suodenniemi-viikko 

KeSäVäri 2023

Taideresidenssi SäVäri osallistuu jo toista kertaa Suodenniemi viikon ohjelmistoon. Viime vuonna tarjosimme tapahtuma-ajalle esityksiä, taidenäyttelyitä ja päivittäisen pannaribaarin. Kävijöitä kirjattiin yli 100 henkilöä. Tänä vuonna tapahtuma viikkomme on kasvanut tarjonnallaan kovasti. Viikkojen ohjelma on runsas ja laaja. Tervetuloa nauttimaan KeSäVäristä koko perheen voimin!


30.6 klo:18-20 KeSäVäri-taidenäyttelyn avajaiset alakoululla.Pannukakkubaari avoinna avajaisten ajan (käteinen/mobilepay)

1.7 klo: 15-18 Pannukakkubaari ja näyttely avoinna (käteinen/mobilepay). Alakoulu

2.7 klo:13-n.13.35 Klovnit Alberttiina ja Huubert esiintyy alakoulun salissa 

"Klovni pariskunta Alberttiina ja Huubert Korento haluavat suuriksi maailman tähdiksi. He tahtovat kovasti esittää huikean shown, mutta kuinkas sitten käykään? Yleisö ryhtyy apuun ja lopuksi on maailman hienoin sirkusesitys valmis!"

Liput: 10€ (käteinen/mobilepay). Sopii koko perheelle.

Pannukakkubaari avoinna esityksen jälkeen klo:16 asti (käteinen/mobilepay)

4.7 klo:15-17 Pannukakkubaari ja näyttely avoinna (käteinen/mobilepay) Alakoulu

klo: 17-19 yhteisöllinen Makramee-työpaja. Alakoulu ja pihapiiri.Opetellaan muutama makramee solmu ja solmuillaan yhteisiä taideteoksia sään salliessa ulkona. Tule matalalla kynnyksellä! Ilmoittautuminen 2.7 mennessä makela.mirjami@gmail.com 5€ osallistumismaksu käteisellä/mobilepay

Keskiviikko 5.7 näyttely ja pannaribaari auki 15-18
Klo:16-n.17.00 esitys: Saunanhenki

Esittely: Sävärin saunassa tapaat oikean saunan hengen, joka loitsuu parantavat ja onnistuneet löylyt. Tämä saunakokemus vie sinut menneen ajan mystiikkaan ja jättää rentoutuneen ja levollisen olon. Nukketeatteri esitys, kesto: max 15min. Voit jäädä esityksen jälkeen saunomaan noin tunniksi.
Sekasauna uikkarit päällä.

Esiintyjä Suvi TeerenhoviMax 8 hlöä Hinta:5€ /vapaaehtoinen tukimaksu

6.7 klo:18-21 Runoilta. Istahdetaan sanataiteen ja runojen äärelle Eino Leinon päivän kunniaksi. Vapautetaan tekstit pöytälaatikosta ja jaetaan kirjallisuuden voima. Tuo halutessasi mukaan tekstisi ja jaa se kanssamme.
Pannukakkubaari ja näyttely avoinna runoillan ajan (käteinen/mobilepay).

7.7 klo:18-19 Pianokonsertti- Juuso Saarinen alakoulun salissa. Vapaaehtoinen tukimaksu (käteinen/mobilepay)Pannukakkubaari ja näyttely avoinna 17-19.30 (käteinen/mobilepay)

8.7. PESÄ- Sävärin metsässä tapahtuva ilma-akrobatiateos inspiroituu luonnon äänistä ja lintujen laulusta. Lähde metsään: löydätkö esityksen? Jos sinulla käy onni, saatat kuulla laulun tai nähdä jotain ihmeellistä - joko esiintyjän tai luonnon itsensä luomana.Lähtö -SäVärin pihalta klo 15.00 Vapaaehtoinen tukimaksu mobilepay
Hklo:15-18 Pannukakkubaari ja näyttely avoinna (käteinen/mobilepay). Alakoulu

9.7 klo:13 Alakoulun salissa Hertta Bertta ja Eläintarhan karkurit on musiikillinen koko perheen konserttikokonaisuus.
Laulujen teema ja sanoitukset ovat syntyneet neurokirjon lasten ja aikuisten
maailmasta jossa asiat usein näyttäytyvät hieman erilaisina ja tunteet välillä suurina.
Sävellyksissä ja sanoituksissa vilahtelevat erilaiset kirjainyhdistelmät, surisevat pään sisäiset maailmat ja ulospäin joskus hassuna ja jopa pelottavana näyttäytyvät ominaispiirteet. Konsertti on sisällöltään koko tunteen kirjon tunnustava, kaikkea käsitellään kiukusta kikatukseen.
Kesto n. 35 min.
Työryhmä ja muusikot
Roosa Hannikainen: "Hertta Bertta": Laulu ja klovneria
Eero Savela: trumpetti, tuuba, kajon, kellopeli, laulut
Tapani Varis: kitara, baritonisaksofoni, laulut
Hanna Terävä: ohjaus ja tuotanto
Sävellys ja laulut sekä sovitus: työryhmä

Työryhmä järjestää konsertin perään työpajan jossa käsitellään lauluista tuttuja teemoja musiikin ja fyysisen teatterin tekniikoiden kautta leikkimielisellä otteella. Lämpimästi tervetuloa!
Liput: 10€ konsertti10€ työpaja15€ molemmat

Maksu käteinen/mobilepay

Pannukakkubaari auki 12-15 (käteinen/mobilepay)

SäVäri sijaitsee Hako-Ojantie 25, Sävi Tilamme eivät valitettavasti ole esteettömät. Voimme kuitenkin olla kaikessa avuksi ja pyrimme mahdollistamaan kaikkien osallistumisen. Ota yhteyttä niin ratkaistaan esteet. 


Lisätiedot: korentoartofficial@gmail.com

puh:0415116853


Terveisin: Kaisa Kortesoja, Tirehtööri, KorentoArt ry., Taideresidenssi SäVäri