Tilaa taide-elämys

Tuliesitykset

Tuliesitys nostaa tapahtumasi aivan uudelle tasolle. Esityksiämme tilataan suurien tapahtumien vetonauloiksi sekä yksityistilaisuuksiin kuten häihin tai syntymäpäiville. Esityksen teemat ja sisällöt suunnitellaan yhdessä tilaajan kanssa. 

Taidetyöpajat

Taidetyöpajat

Sirkustyöpajat

Fyysisen teatterin työpajat

Klovneria työpajat


Alberttiina ja Huubert

Alberttiina ja Huubert on klovni pari joka saapuu paikalle tapahtumaan kuin tapahtumaan. Sisältö esitykseen räätälöidään tilaisuuden tarpeet ja teemat huomioiden.

Sirkusesitykset

Jonglöörit, taikurit. akrobaatit ja klovnit ovat valmiina rakentamaan ihan oikean sirkuksen tapahtumiin tai yksityistilaisuuksiin. Esitys voidaan rakentaa lavalle, puistoon tai vaikka meiltä vuokrattavaan sirkustelttaan.

Performanssit

Performanssi esityksemme ottavat usein kantaa aiheisiin tai herättävät muutoin ajattelua vakaviinkin epäkohtiin. Performanssi voi olla myös kevyempää visuaalista ja kehollista viestintää. Olemme rakentaneet performansseja vain aikuisille tai myös lapsille sopiviksi kokonaisuuksiksi.

Koulutukset ja kurssit

koulutukset

Sosiaalisen sirkuksen menetelmäkoulutus

Vauvasirkus ohjaajakoulutus

Yhdessä esiintymään koulutus

Itsensä ilmaisu ja esiintyminen koulutus.

Etäesitykset

Taidetta puuduttavaan etätyöhön. Meillä on kokemusta rakentaa esitys myös mm.Zoom alustan kautta. Klovneriaa ja/tai musiikkia sisältävät esitykset suunnitellaan yhdessä mm.työyhteisöä parhaiten viihdyttäväksi. Valmiiksi rakennettu konsepti Sirppa and Erholes- Ilosooffinen coffee break on tilattu mm.yliopiston henkilökunnan etäkahvitauoille.

Tulesta taiteeksi 1

Ensimmäinen kurssi sopii kaikille. Voit olla ihan ensikertalainen tai jo tuleen tutustunut. Aloitamme jokaisen kanssa taitotasoa huomioiden. Etenemme rauhassa ja jokainen saa toteuttaa tuliharjoittelua omaan tahtiinsa. Kurssi sisältää välineharjoittelua ilman tulta, turvallisuus koulutusta, sytytys ja sammutus harjoituksia ja lopuksi tulen pyöritystä tulivälineillä.

Tulesta taiteeksi 2

Toinen kurssiviikonloppu on suunnattu jo tulisirkusta tehneille. Tämä kurssi sopii myös loistavasti jatkumona ensimmäiseen viikonloppuun osallistuneille. Kurssin aikana harjoittelemme tulen pyöritystä yksin ja osana ryhmää. Harjoittelemme yksinkertaisia koreografioita ja lopuksi esiinnymme yhdessä sovitulle yleisölle/ videoimme esityksen.

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?